Lissabon

SWEA Lissabon

Ett unikt nätverk med 200 kvinnor

 

 

 

SWEA Lissabon

Du får tillgång till ett nätverk på cirka 200 svensktalande kvinnor som bor i Lissabon med omnejd. Här delar vi erfarenheter med varandra när det gäller att förstå och hantera kulturella skillnader mellan ”det svenska och portugisiska”. Du som är nyinflyttad kan via dina nya vänner få råd och tips som underlättar det nya livet i Portugal.

Bland våra medlemmar finns de som har varit bosatta i Portugal över 40 år, men också kvinnor som nyss flyttat utomlands. Under de senaste åren har många svenskor som just pensionerat sig flyttat hit. Här finns kvinnor i olika åldrar, stolta nyblivna mammor, mor- och farmödrar, yrkesverksamma och pensionärer.

SWEA Lissabon har en aktiv programverksamhet med allt från vandringar, golf och konstrundor till intressanta föredrag och utflykter. Mer information finns under Aktiviteter.

 

Lyssna på Portugalpodden med ordförande Eva Östling

En del av våra aktiviteter

Om våra intressegrupper

Bokklubbarna, bridge, golf, hantverk, kör, majong, konst, bridge och vandring. Vi erbjuder en mängd olika intressegrupper. Kontakta ansvarig för respektive grupp, så får du ytterligare information och svar på eventuella frågor. Varmt välkommen!

Läs mer
Kommande aktiviteter

Ta en titt på vad som händer under aktiviteter med SWEA Lissabon. Allt från kakelmålning till våra populära SWEA kaffe. Aktivitetslistan uppdateras ständigt. Varm välkommen, läs mer här  

Läs mer
Projekt Ukraina

Donationsprojekt Ukraina är i MÅL! Varmt tack till alla Sweor som tillsammans har lyckats med detta fantastiska projekt.

Läs mer
SWEA Professional Lissabon 2023

SWEA är en världsvid ideel organisation vars syfte är att stödja svensktalande kvinnor som bor utomlands. SWEA Professional vill bidra till professionella nätverk och möjlighet att knyta kontakter. SWEA Professional finns över hela världen vilket…

Läs mer
SWEA Namnbricka

Välkommen att beställa vår fina namnbricka! En given vinnare på alla träffar och mingel med SWEA. Den är tillverkad i guldfärgad akryl, med praktiskt magnetlås. Den fäster alltså utan att göra hål i kläderna. Storlek:…

Läs mer