SWEA-kaffe 7 september

IMG_20160907_113140[1402375]En underbart varm och solig septemberdag startade SWEA upp med höstens första kaffe.

Sorlet steg till oanade höjder när 34 sweor möttes efter en lång sommar. Vår ordförande Mita presenterade styrelsen och programgruppen, Sol-Britt berättade om höstens aktiviteter och några av aktivitetsgrupperna presenterades också, bl a mahjong, kör, bokklubb, hantverk. Promenadgruppen söker ny ledare och webben efterlyster en parhäst till Ulrika, (extra bra om man kan lite om Word Press men absolut inget krav). Tveka inte att höra av dig om något av detta tilltalar dig!

Hösten inleds med en välkomstkväll med ost och vin den 22 september i trädgården på Villa Vasco Da Gama. Redan nu kan man anmäla sig här på hemsidan under Kommande aktiviteter.

I början av oktober är vi värd för Regionmötet för VEMA, den SWEA-grupp som SWEA Lissabon hör till, västra Europa. Mellan den 6-9 oktober gästas vi av drygt 100 sweor från andra länder som kan njuta av ett fint program med härliga utflykter och middagar i och omkring Lissabon. Pga dessa aktiviteter faller oktober månads kaffe bort.

Tredje torsdagen i oktober planeras det en SWEA lunch eller middag och sen är vi snart framme i november med novemberkaffe, svamputflykt, diplomatbasar och glögg. Mycket roligt att se fram emot!

Sedan i våras använder vi hemsidan för att anmäla sig till olika evenemang. Av ännu okänd anledning tar det ibland lite tid (ett halvt dygn) innan bekräftelsen på anmälan kommer. Vi är tacksamma om ni har tålamod tills det rett ut sig. Vi ses på Välkomstkvällen 22 september!