SWEA 40 år – Fest i Lissabon

 

SWEA 40år i Lissabon 10 maj

År 2019 är det 40 år sedan SWEA såg dagens ljus i ett garage i Los Angeles hemma hos Agneta Nilsson.  Mycket har hänt sedan dess och idag är vi cirka 7 000 medlemmar i ett 30-tal länder!

Med anledning av detta jubileum firade alla avdelningar SWEAs 40-årsdag den 10 (eller 11) maj. Det var med andra ord en världsomspännande fest på över 70 olika avdelningar!

I Lissabon firade vi med en festlig lunch på Hotel Miragem i Cascais. Vitklädda och fina fyllde vi trappan upp till matsalen. Vi passade också på att skicka en hälsning till övriga avdelningar i form av en liten kort sång.

Sedan väntade en utsökt lunchbuffé. Vår ordförande Marie ledde tankarna tillbaka till 1979 med musik och händelser från just det året. Oriflame sponsrade med en liten välfylld Goodiebag. Festen avslutades så småningom med SWEA-sången innan deltagarna spriddes. Efter lunchen kunde de som så önskade fortsätta att mingla i solskenet på altanen. Svenska flaggan vajade dagen till ära i havsbrisen.

Klicka här för att se fler bilder.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________