Network Menu

SWEA Lissabon

Kära Sweor,

Först och främst ett stort och varmt tack för ert förtroende. Jag känner mig otroligt stolt och full av förväntan. Jag hade hoppats på att under det här gångna året få nöjet att träffa fler av er ”på riktigt” men bättre tider kommer.

Det är lite av ett nytt SWEA att ta över. SWEA Portugal har delats i två, SWEA Lissabon och SWEA Algarve. Varmt lycka till SWEA Algarve och vi ser fram emot ett härligt samarbete.

SWEA bygger broar mellan kvinnor över hela världen. Som den största Sverigefrämjande organisationen utanför Sverige, bidrar vi till att sprida kunskap om just Sverige, vår kultur och vårt språk.

SWEA behöver ständigt utvecklas för att fortsätta att vara attraktivt för nuvarande och blivande medlemmar. Programgruppens arbete kommer fortsatt att vara ett viktigt nav i SWEAs verksamhet. Liksom SWEA Professional är viktigt för att nå fler yngre och yrkesverksamma kvinnor. Men självklart finns det fler vägar att utvecklas på.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi kommer att kunna träffas ”på riktigt”, kanske redan efter sommaren. Under tiden får vi fortsätta att engagera, locka och utbilda via Zoom.

Till sist, en livaktig medlemsorganisation behöver vara i ständig dialog med sina medlemmar. Vi behöver input, förslag och idéer från er för att stärka vårt gemensamma SWEA. Vi i styrelsen inte längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Och glöm inte att följa oss på Facebook!

Jag ser massor fram emot vårt kommande år tillsammans och det gör även övriga styrelsen, Lena, Sussanne, Elisabeth, Karin, Lilian, Giulia och Wiveca.

Återigen tusen tack för förtroendet!

Eva Östling +351 932 450 050

ordforande.swea.lissabon(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

__________________________________________________________________________________________________________