Network Menu

Uppstart 22 sept

Mita berättar om SWEA

Mita informerar om SWEA

Vår ordförande Mita Zell berättade, med viss hjälp av en svajig mikrofon, om SWEA och vad denna internationella organisation har att erbjuda. Styrelsen och programgruppen presenterades och då passade också Eva Höglund på att berätta om valberedningen som gärna ser nya aspiranter till styrelsen och olika grupper. Ett fantastiskt roligt uppdrag och ett utmärkt sätt att möta och lära känna fler härliga Sweor!

 

 

Eva berättar om valberedningen

Eva berättar om valberedningen

Kerstin berättar om höstens program

Kerstin presenterar höstens program

Uppstart presentation av styrelsen

Presentation av styrelsen

Kerstin Amnell från programgruppen informerade om höstens program och det finns mycket att se fram emot, bl a en guidad visning av de äldre delarna av Cascais i oktober. Se Aktiviteter på hemsidan.

Ulrika von Wachenfelt berättade kort om våra olika intressegrupper: bridge, mahjong, hantverk, promenad mm. Du hittar dem under just Intressegrupper på hemsidan!

dsc00919-001
Uppstart mingel

Uppstart mingel

dsc00921

Uppstart info

Uppstart info

Uppstart mingel

Närmaste event är ju vårt regionmöte för VEMA – västra Europas SWEA-avdelningar i början av oktober. Det finns fortfarande några platser kvar på utflyktsbussarna och till middagarna. Men då krävs snabb anmälan! Anmälningstiden har egentligen gått ut.

dsc00927

Uppstart mingel

Uppstart mingel

Några från SWEA Professional gänget

Tiden gick fort, solen försvann bakom hustaken och Sweorna begav sig ut i den ljumma kvällen, kanske till en väntande middag …

Vi ses snart igen!