Network Menu

Promenadgruppen

IMG_20161230_144940Välkommen på vandring!

Nästa vandring blir i Lissabon onsdag 29 mars!

Vi utgår från Cais de Sodré kl 10:00 och tänkte den här gången utforska den östra delen av centrala Lissabon. Vi tittar in på Casa dos Bicos, och ger oss sen in i och uppför Alfamas vindlande gränder och trappor. Fortsätter upp mot Graça och passerar några välkända utsiktsplatser längs vägen innan vi efter ett par, tre timmar avslutar med en välförtjänt lunch (för de som vill) på Infame, restaurangen i nyöppnade Hotel 1908. De har en “Menu executivo” för 12:50 € med soppa, varmrätt (kött eller vego), efterrätt, dryck + kaffe. Vi behöver boka bord så anmäl dig så snart som möjligt!

Efter lunchen kan man fortsätta på egen hand eller ta tunnelbanan tillbaka till utgångsläget.

Tid: 10:00 – ca 15:00   OBS! Ungefärlig sluttid inne i Lissabon.

Samlingsplats: Cais de Sodré – utanför Café Jeronymos. (Ta tåget 09:28 fr Cascais, andra vagnen framifrån.)

Anmäl dig senast söndag 26 mars till: ulrika(Replace this parenthesis with the @ sign)tgpc.se


 

IMG_20170220_102440Den 20 februari vandrade ett dussin Sweor längs det solglittrande havet strax norr om Cabo da Roca. Vi hade en fantastisk tur med vädret, en lätt bris på en annars mycket utsatt kust. Vi gick förbi vinodlingar, stenmurar och hissnande utsikter mot Praia da Adraga, klättrade sen upp för sanddynerna och fortsatte en bit till längs kusten innan vi vände tillbaka mot de små, pittoreska byarna Almoçageme och Ulgueira på vägen tillbaka mot bilarna.

Här finns det fler bilder!

 


IMG_20170109_105238Den 9 januari var vi 18 sweor som vandrade upp och ner för några av Lissabons sju kullar. Klicka på länken nedan för lite bilder.

 

 

Här finns bilder från vandringen i Lissabon 9 januari!


Peninha

Peninha

 

Den 23 november vandrade vi uppför Sintras västra sida till Peninha och njöt av utsikten och vår matsäck. Här finns fler bilder!

 

 

 

*************************************************************************************************************************************************

Har du en vandring du gärna vill göra om i sällskap med andra?

Kom gärna med tips på lämpliga vandringar till: ulrika(Replace this parenthesis with the @ sign)tgpc.se